Overige subsidies

Regionaal, industrie en non-profit

Naast de subsidies die onder de vier thema’s Innovatie, Energie & Milieu, Personeel en Internationaal vallen, zijn er nog andere subsidies op het gebied van Regionaal, Industrie en Non-profit. Deze drie thema’s staan hieronder uitgelegd en wanneer dit eventueel interessant voor u kan zijn.


Regionaal

Ons land is in verschillende regio’s ingedeeld, deze regio’s hebben ook ieder hun eigen karakter, unieke eigenschappen, problemen en kansen. In de Randstad zijn andere zaken belangrijk dan bijvoorbeeld in regio Oss. Door deze reden heeft de overheid verschillende subsidies in het leven geroepen die verstrekt worden door regionale partners. Hierdoor kan er per regio worden bepaald welke zaken voorrang hebben. Bij Hanegraaf Advies zijn deze regionale partners bekend door jaren ervaring met de Regio Deals.


Industrie

Duurzaamheid is niet meer weg te denken, Nederland circulair in 2050 is het nieuwe statement van de overheid. Wellicht heeft u zelf al ideeën over hoe uw bedrijf gebruik kan maken van de diverse regelingen die zijn opengesteld door de overheid. Bij Hanegraaf Advies schieten we u graag te hulp bij deze regelingen, zodat we geen enkele subsidiemogelijkheid onbenut laten.


Non-profit

Is uw organisatie bezig voor de culturele sector of doet het onderzoek naar sociaal of maatschappelijke problemen? Dan zijn er waarschijnlijk mogelijkheden om uw initiatief financieel te ondersteunen. Er bestaan veel verschillende fondsen, stichtingen en subsidies die u kunnen helpen, bekende voorbeelden hiervan zijn het VSBfonds en Stichting DOEN. Bij Hanegraaf Advies werken we dagelijks met veel van dit soort regelingen en adviseren we verschillende organisaties die hier mee bezig zijn.