Werken bij Hanegraaf Advies

Hanegraaf Advies groeit!

..en natuurlijk willen we blijven groeien!  Dat doen we het liefst op een prettige manier voor ons allemaal. Als we versterking zoeken, kijken we altijd eerst goed naar ons team en stellen we ons de vraag: wie hebben we nodig om team Hanegraaf Advies op zowel professioneel als ook op teamvlak te versterken?


Wat maakt werken bij Hanegraaf Advies leuk?

Naast dat je onderdeel uitmaakt van een enthousiast team vol Brabantse gemoedelijkheid, is werken bij Hanegraaf Advies vooral erg divers. Zo krijg je een kijkje in de keuken bij vele gerenommeerde en innovatieve bedrijven. Heel inspirerend! . Daarbij zit je het ene moment aan tafel met een Financieel Directeur, dan met een Developer en dan weer met collega's om een project te bespreken. Kortom, houd je van afwisseling, heb je technische interesse en ben je nieuwsgierig? Dan ben jij wellicht de versterking die we zoeken!  

Bekijk hieronder of er een vacature bijzit die iets voor je is. Zit er nu niets voor je bij? Houd dan in ieder geval deze pagina in de gaten, of stuur ons een open sollicitatie!VACATURE ACCOUNTMANAGER SUBSIDIES

Heb je de ambitie om innovatieve bedrijven te adviseren over de mogelijke subsidieregelingen die er bestaan zodat deze bedrijven hun beoogde projecten kunnen financieren?

Ben je communicatief sterk, denk je graag mee en praat je gemakkelijk met zowel een financieel directeur als met een techneut?

Lees snel verder voor deze veelzijdige commerciƫle fulltime consultancy baan met mogelijkheden om in overleg partime te werken (28-40 uur).

We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de volledige ontzorging op het gebied van subsidieaanvragen en op zoek naar een energieke Accountmanager. Met een hecht team van 10 professionals worden klanten hier volledig ontzorgd met betrekking tot subsidieaanvragen gedurende het gehele subsidieproject. In jouw rol als Accountmanager bezoek je bedrijven (van ZZP en MKB tot multinationals) in met name Noordoost-Brabant en adviseer je hen over de verschillende subsidiemogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn.

Daarna zorgen de consultants voor persoonlijke begeleiding, ze nemen de gehele subsidieaanvraag voor hun rekening en onderhouden de contacten met overheidsinstanties. Samen met dit team van specialisten zorg je ervoor dat er geen enkele subsidiekans onbenut blijft zodat klanten het maximale uit hun investeringen kunnen halen.

Aangezien het merendeel van de subsidieaanvragen betrekking heeft op innovatie en technische ontwikkeling is het een pre als je affiniteit hebt met techniek. Dit om je goed in te kunnen leven en praktisch mee te kunnen denken met de klant. Uiteraard is dit ook te leren bij ons bedrijf zelf. De bedrijven die je bezoekt zijn zeer divers: van klein tot groot en van werktuigbouwkundige bedrijven en medische of chemische laboratoria tot softwareontwikkelaars, en van productiefabrieken tot bedrijven op de high tech campus. Dus als je technische affiniteit hebt dan is dit zeker van meerwaarde.


Ter info:

een ervaren professional op het gebied van subsidies kan per direct beginnen, terwijl een pas afgestudeerde pas in december kan starten. Dit vanwege een begeleidingstraject waar door de jaarlijks terugkerende drukte van september tot december onvoldoende tijd voor beschikbaar is.


PROFIEL ACCOUNTMANAGER SUBSIDIES

Hbo of universitair werk- en denkniveau bijvoorbeeld in (technische) bedrijfskunde, marketing, communicatie, laboratoriumtechniek, of bedrijfsmatige informatica

Uitstekende luistervaardigheden en empathisch vermogen om de klantbehoefte te begrijpen

Nieuwsgierig en enthousiast met een creatieve geest die binnen de subsidiekaders kansen ziet

Gestroomlijnde aanpak en organisatorisch talent

Een ervaren professional kan direct starten; voor een pas afgestudeerde is later starten mogelijk vanwege het begeleidingstraject dat er voor zorgt dat je de training en ondersteuning krijgt die je nodig hebt om succesvol te zijn.


ARBEIDSVOORWAARDEN ACCOUNTMANAGER SUBSIDIES

Gevarieerde en uitdagende baan in een informele werkomgeving. Je komt werken in een hecht en gezellig team waar ieder zijn eigen specialisme heeft

Daarnaast bieden we je een marktconform* salaris, 8% vakantiegeld;

* Mocht je benieuwd zijn wat dat voor jou betekent? Neem dan alsjeblieft even contact met ons op. Dan kunnen we een snelle inschatting maken voor jouw situatie.

Bonusregeling bovenop het loon

Auto van de zaak

Aantrekkelijke pensioenregeling

25 vakantiedagen, mogelijkheid tot het extra kopen van vrije dagen

Hybride werkmogelijkheden

Mogelijkheden voor parttime werken (minimaal 28 uur)

Meerdere leuke bedrijfsactiviteiten per jaar (BBQ, personeelsfeest, borrels, etc.)