Over Ons

Hanegraaf Advies, aangenaam!

Veel kennis en korte lijnen binnen een behulpzaam en hecht team. Dat is Hanegraaf Advies. Vanuit onze vestigingen in Uden en in Heesch zijn we uw helpende hand in het grote web van subsidies.


Of u nu wilt starten met productontwikkeling, (meer) gaat exporteren of het maximale wilt halen uit uw investering in bijvoorbeeld zonne-energie. Voor elk soort subsidie staat een van onze consultants voor u klaar met zijn of haar specialisme. Zijn er meerdere scenario’s die voor uw organisatie gunstig zijn? Dan zorgen de korte lijnen binnen ons team ervoor dat deze kennis samen wordt gebracht en er geen mogelijke subsidie verloren gaat.


Benieuwd naar wat Hanegraaf Advies voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan gerust rond op onze website of neem direct contact met ons op.  

Ons Team

Team Hanegraaf, Dit zijn de mensen die voor u klaar staan, elke dag. Ieder heeft zijn of haar specialisme.

Even kennismaken

Netwerk

Ons netwerk is uw netwerk. Omdat ons vakgebied veel raakvlakken heeft met dat van accountants en belastingadviseurs, werken we hier intensief mee samen. Wij kunnen altijd een beroep doen op één of meerdere specialisten in onze regio. Zo bent u er zeker van dat we het maximale halen uit regelingen die voor u interessant zijn.

Bekijk ons netwerk 

Referenties

Klanttevredenheid staat voor ons op één..maar dat zegt iedereen. Daarom laten we u hier graag zien dat we dit met ons team ook écht waarmaken. Benieuwd naar wat onze klanten over ons te zeggen hebben?  

Lees het hier