Stel, u gaat met Hanegraaf Advies in zee, hoe ziet een subsidietraject er dan uit? Dat hebben we voor u in vier duidelijke stappen op een rij gezet.

Stap 1: ieder aanvraagtraject start met een grondige subsidiescan. Deze is gratis en vrijblijvend. Met deze scan kijken wij goed naar uw bedrijfsactiviteiten en investeringen en leggen deze naast de subsidieregelingen die hier mogelijk op aansluiten. Samen met u bepalen we vervolgens op welke subsidies we daadwerkelijk actie gaan ondernemen.  

​​​​​​​Tip: Bent u nieuwsgierig naar welke regelingen er zoal zijn? Kijk dan eens op onze pagina’s over de subsidiethema’s: Innovatie, Internationaal, Energie & Milieu, Personeel, Regionaal, Industrie of Non-profit.


Stap 2: is uiteraard een grote, de aanvraag zelf. U heeft op dit moment gekozen voor één van onze werkwijzen: de no-cure-no-pay-constructie, het uurtarief, of een combinatie hiervan. Net wat uw voorkeur heeft. Na de grondige scan en de voorbereiding door de specialisten binnen ons team en netwerk, dienen wij de aanvraag voor u in. De communicatie met de subsidieverstrekker nemen wij geheel voor onze rekening.


Stap 3: betekent het eerste goede nieuws! Deze start namelijk wanneer we de toekenning voor uw aanvraag hebben ontvangen. We coördineren het subsidieproject en assisteren u met de project- en urenadministratie.


Stap 4: is de stap na de implementatie en afronding. Natuurlijk zijn we er dan nog steeds voor u. Eventuele controles bereiden we samen voor. We zijn hier fysiek bij aanwezig en we staan volledig tot uw beschikking. Ook bij vragen achteraf, is ons team van subsidiespecialisten nog altijd voor u beschikbaar. Eens klant, altijd klant bij Hanegraaf Advies.  

Overtuigd dat dit ook voor u de juiste stappen zijn? Neem dan hier contact met ons op.