Word jij onze nieuwe collega?

Hanegraaf Advies groeit als organisatie! Echter vinden we het belangrijk dat de groei op een gecontroleerde manier gaat. Binnen Hanegraaf Advies opereren we als een team, vandaar ook dat bij deze groei continu wordt geredeneerd vanuit het team en vanuit daar wordt gezocht naar de plekken waar we versterking kunnen gebruiken.


Ons team

Het team van Hanegraaf Advies bestaat uit diverse enthousiaste professionals die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Hierdoor zijn we allemaal complementair aan elkaar en kunnen wij een goede en gerichte dienstverlening richting de klant leveren.


Waarom Hanegraaf Advies

Werken bij Hanegraaf Advies is niet alleen werken in een enthousiast team, maar ook werken in een dynamische omgeving. Door de aard van de werkzaamheden kijk je continu in de keuken bij diverse innovatieve bedrijven en zal je ook continu in contact staan met verschillende mensen. Het ene moment zit je aan tafel met de Financieel directeur, terwijl je een dag later aan het sparren bent met een developer of een ambtenaar.


Kijk hieronder voor onze openstaande vacatures.


Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.


We zijn altijd op zoek naar uitblinkers, voor bepaalde mensen maken we altijd ruimte.

Denkt u ons team te kunnen versterken, neem dan contact met ons op door uw openstaande solicitatie naar Marloes Pennings te sturen.