Word jij onze nieuwe collega?

Hanegraaf Advies groeit als organisatie! Echter vinden we het belangrijk dat de groei op een gecontroleerde manier gaat. Binnen Hanegraaf Advies opereren we als een team, vandaar ook dat bij deze groei continu wordt geredeneerd vanuit het team en vanuit daar wordt gezocht naar de plekken waar we versterking kunnen gebruiken.


Ons team

Het team van Hanegraaf Advies bestaat uit diverse enthousiaste professionals die ieder hun eigen specialiteiten hebben. Hierdoor zijn we allemaal complementair aan elkaar en kunnen wij een goede en gerichte dienstverlening richting de klant leveren.


Waarom Hanegraaf Advies

Werken bij Hanegraaf Advies is niet alleen werken in een enthousiast team, maar ook werken in een dynamische omgeving. Door de aard van de werkzaamheden kijk je continu in de keuken bij diverse innovatieve bedrijven en zal je ook continu in contact staan met verschillende mensen. Het ene moment zit je aan tafel met de Financieel directeur, terwijl je een dag later aan het sparren bent met een developer of een ambtenaar.Kijk hieronder voor onze openstaande vacatures.


Marketing/communicatie Stagiair(e)

Bij Hanegraaf Advies hebben we nog een stageplek vrij! Ben jij die enthousiaste Marketeer en nog op zoek naar een toffe stage?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vlotte student die een graag ervaring wil opdoen op gebied van marketing/ communicatie. Ben jij diegene die een sterk marketingplan  kan schrijven en daarnaast een bal ervaring op wil doen?

Tijdens je stage zal je onderzoeken wat de behoefte is van potentiele klanten van Hanegraaf Advies. Hierbij geef je inzicht wat de beste manier is om nieuwe klantengroepen aan te boren en hoe Hanegraaf Advies zich beter kan positioneren op de zakelijke markt en met welke communicatiemiddelen je deze doelgroep kan bereiken.


Voorbeelden van uit te voeren werkzaamheden zijn:

·        Opstellen van een marketingplan

·        Schrijven van mailings/nieuwsbrieven en blogs

·        Beheer van ons social media kanaal (Linkedin)

·        Beheer van de website

·        DTP werkzaamheden

·        Meewerken aan brainstormsessies en het opzetten van nieuwe marketingcampagnes.


Functie-eisen:

·        Je volgt een studie op hbo niveau in de richting van marketing en/of communicatie

·        Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar

·        Je kunt beelden bewerken in bijvoorbeeld Photoshop voordat ze online gaan


Wat bieden wij jou:

·        Een gezellig, jong team

·        Stagevergoeding van € 350,- per maand

·        Ruimte om je eigen leerdoelen te bepalen/ behalen


Denk jij ons team te kunnen versterken, neem dan contact op met; Marloes Pennings.