Regionaal

Regionaal

Iedere regio in ons land heeft zijn eigen karakter, unieke eigenschappen, problemen en kansen. In een regio als Amsterdam spelen nu eenmaal andere zaken dan in regio Oss. Denkend aan uw eigen regio, schieten u vast ook initiatieven te binnen die uw regio sterker zouden maken.

Om iedere regio op een duurzame manier te versterken, heeft het rijk diverse subsidies in het leven geroepen. Deze worden verstrekt via regionale partners. Bij Hanegraaf Advies kennen we deze regionale partners door en door en hebben we vele jaren ervaring met de Regio Deals. Zo halen we voor onze klanten het maximale uit de subsidiemogelijkheden.


Hieronder vindt u diverse regelingen gericht op regioversterking, bijvoorbeeld het Stimuleringsfonds Metropoolregio Eindhoven (SME). Bevindt u zich in het midden- en kleinbedrijf? Dan is mogelijk het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) interessant. Ook zijn er branche-specifieke mogelijkheden, zoals de POP3 subsidies voor bedrijven die actief zijn in de agrarische sector.